Trengte ett lite prosjekt for å bruke opp restene etter teppet mitt, og valget falt på et pannebånd fra DROPS. Pannebåndet er strikket frem og tilbake, og sydd sammen til slutt. Tok ikke mer enn ett par - tre timer å strikke det :)!Prøvde å ta n...

Pannebånd
Trengte ett lite prosjekt for å bruke opp restene etter teppet mitt, og valget falt på et pannebånd fra DROPS. Pannebåndet er strikket frem og tilbake, og sydd sammen til slutt. Tok ikke mer enn ett par - tre timer å strikke det :)!


Prøvde å ta noen bilder, men ikke så lett å få frem riktig farger når det ikke er dagslys. Og har ikke tålmodighet til å vente til i morgen :p

Mønster: DROPS pannebånd med flette
Garn: Nepal, 55 gram
Pinner: 4,5


Det sto at man skulle strikke mønsterrapporten til pannebåndet var 52 til 57 cm. Sluttet av noen cm tidligere, og det vart rikelig stort. Så enten har jeg lite hode, eller så er oppskriften stor!?