Disse babyklærne har egentlig vært ferdige en god stund, men det skal være flere plagg i settet så jeg har ventet med å blogge. Nå viser det seg at jeg ikke klarer å ta nødvendige avgjørelser, så jeg sier meg ferdig (så langt) og legger avgj...

Hvitt og grønt til baby
Disse babyklærne har egentlig vært ferdige en god stund, men det skal være flere plagg i settet så jeg har ventet med å blogge. Nå viser det seg at jeg ikke klarer å ta nødvendige avgjørelser, så jeg sier meg ferdig (så langt) og legger avgjørelsene på is.

Nerdeinfo:
Oppskrifter fra Stikk til nøstebarn: Rillestrikka omslagsjakke, Lettstrikka babylue og body
Garn: Filcolana Arwetta Classic
Pinner: 3 mm


 
Omslagsjakka syns jeg å huske fra før at er liten i størrelsen, så jeg strikka den i str 6 måneder, men gjorde noen endringer for å gjøre den mindre. Tror ikke den er helt feil i størrelsen til nyfødt. Er fornøyd med stripene i glattstrikk og rillestrikk.


Lettstrikka babylue er søt og enkel, en klassiker. Jeg strikka denne med lignende striper som i jakka.

Denne bodyen må jeg strikke flere av i større størrelser. Ser for meg at fasongen blir fin og den er lett å strikke.