Dette lappeteppet er kombinert strikke og heklede ruter. Det er strikket i Silja-garn fra Sparkjøp  og var veldig morsomt å lage.Pyntet det med små hekla blomster og stoff med roser på. Frøkna som fikk det (mitt barnebarn Lovise) ble kjempegl...

Lappeteppe.

Dette lappeteppet er kombinert strikke og heklede ruter. Det er strikket i Silja-garn fra Sparkjøp  og var veldig morsomt å lage.
Pyntet det med små hekla blomster og stoff med roser på. Frøkna som fikk det (mitt barnebarn Lovise) ble kjempeglad og lykkelig for gaven fra mormor.                            Rundt teppe heklet jeg picotkant.
Jeg er blitt medlem av strikkeblogger, der finner du masse flott laget av bloggere. Ta en titt innom og se, kanskje du også vil bli med. Trykk på merke som ligger til høyre i bloggen for å komme inn, hadde problem med linkingen her.


                                   Ha en fin dag.