Telemarksgenser strikket i lanett. Hei igjenn. Idag vart det to innlegg fra meg. Det var ikkje meininga, men så berre måtte eg legge ut denne genseren. Da eg sa ja til oppdraget, fann eg ut att eg kunne strikke mønsteret oppe frem og tilbake, For ikkje ahr eg symaskin og ikkje kan eg å montere heller. Men så fann eg ut at no er det på tide å gjenoppta det å montere med maskin og klippe opp. Eg gjorde det før da eg var ung. For ca28- 30 år siden eller noko slikt. Derfor strikket eg opp bolen. Strikket så ermene. Og så kom nervene. Fikk lånt emg symaskin i dag. Og fann ut att da får eg berre hoppe i det. Sydd andre ting med maskin for ca 10-12 år siden. sydde mye da. Men sluttet for 10 år siden. Tok maskina opp på bordet og skulle til å tre og bruke maskina. Etter ein time med knoting, klarte maskina å sy og dt var bare å bite tenna sammen og sette igang. For å gjere ei laaang histore kort. Den vart da sånn noen lunde. Ikkje perfekt, men håper att oppdragsgiver blir fornøgd. Før på dagen var eg på kafe og kose emg saman med ei god vennine. Det var foresten ho som ahr lånt meg symaskina. Ho bruker den nesten aldri så eg kan berre bruke den, sei ho. Ingen trening i dag. Men i morra må vi til pers att. Kan ikkje ha mange dager uten trening. Håper berre skodda letter til i morra. Den kryper litt langt ned fjellet syns eg. I kveld er eg sliten. Det blir nok tidlig kveld på meg. Greit å vere utkvilt til i morra. Da får eg starte på lua som hører til genseren. Har også fått nytt garn i dag til eit anna oppdrag. No er det berre å stå på litt fremover. Ønsker dere ein fin kveld og ein god ny dag i morra. Blir sikkert ikkje innlegg fra meg i dag.

Telemarksgenser str 1 år. eg ahr montert den sjølv


Telemarksgenser strikket i lanett.

Hei igjenn. Idag vart det to innlegg fra meg. Det var ikkje meininga, men så berre måtte eg legge ut denne genseren. Da eg sa ja til oppdraget, fann eg ut att eg kunne strikke mønsteret oppe frem og tilbake, For ikkje ahr eg symaskin og ikkje kan eg å montere heller. Men så fann eg ut at no er det på tide å gjenoppta det å montere med maskin og klippe opp. Eg gjorde det før da eg var ung. For ca28- 30 år siden eller noko slikt. Derfor strikket eg opp bolen. Strikket så ermene. Og så kom nervene. Fikk lånt emg symaskin i dag. Og fann ut att da får eg berre hoppe i det. Sydd andre ting med maskin for ca 10-12 år siden. sydde mye da. Men sluttet for 10 år siden. Tok maskina opp på bordet og skulle til å tre og bruke maskina. Etter ein time med knoting, klarte maskina å sy og dt var bare å bite tenna sammen og sette igang. For å gjere ei laaang histore kort. Den vart da sånn noen lunde. Ikkje perfekt, men håper att oppdragsgiver blir fornøgd.
Før på dagen var eg på kafe og kose emg saman med ei god vennine. Det var foresten ho som ahr lånt meg symaskina. Ho bruker den nesten aldri så eg kan berre bruke den, sei ho. Ingen trening i dag. Men i morra må vi til pers att. Kan ikkje ha mange dager uten trening. Håper berre skodda letter til i morra. Den kryper litt langt ned fjellet syns eg.

I kveld er eg sliten. Det blir nok tidlig kveld på meg. Greit å vere utkvilt til i morra. Da får eg starte på lua som hører til genseren. Har også fått nytt garn i dag til eit anna oppdrag. No er det berre å stå på litt fremover.

Ønsker dere ein fin kveld og ein god ny dag i morra. Blir sikkert ikkje innlegg fra meg i dag.