Inspirert av Ole Einar Bjørndalen's flotte gull i dag, satt jeg i sving og laget mønster på OL-LUE anno 2014.
Jeg la inn bilder på facebook i sted og du store min tid :-)
Så da kan jeg si som så om det å Designe egne mønstre :-)
Helt tilbake til URTIDEN eller for 50 år siden henter vi inspirasjon til det vi lager i dag. .. så setter vi oss ned og designer våre egne vinflasketrekk, vindunktrekk, gensere, luer, votter, ølvotter, sjal, hatter, brikker, ugler, elger, elefanter og you name it !! Jeg delte i 7 år av alt jeg designet gratis - men det ble misbrukt til de grader, Jeg valgte derfor etter påtrykk fra mange av dere flotte bloggere å selge mitt eget design til dere og sette på copyright :-)
Så til OL-LUEN, Den originale luen er PJONET (flott som bare det) mens min er heklet med en strikket etikett hvor jeg stolt viser frem at jeg er fra Norge :-) - Jeg har selv valgt å sitte i hele dag og strikke og hekle, tegne og fargt, feile, rekke opp og påan igjen, for så å sette meg ned å skrive opp alt, ta bilder m.m.. uten tanke på annet enn HEIA NORGE.. og måtte vi med eller uten lue på klare heie våre utøvere frem. Ha en fin OL tid fremover :-)
 Heklet på heklenål nr 9, og i tykt garn. Emblemet er strikket på p.nr 3 i tynt ullgarn

Hei:-) vil du kjøpe mønstre? Send meg da en MAIL  på denne adr:
ihkdesignsalg@gmail.com så får du tilsendt opplysning om innbetaling :-) Takk
****************
copyright og DESIGNET AV:
INSTAGRAM: ihkdesign_haandarbeid
Bli gjerne medlem i GRUPPEN min PÅ FB
Lik gjerne  SIDEN min PÅ FB
Her kan du besøke  MIN TWITTER
Min hverdagsblogging finner du i BLOGSOFT

HEKLET OL-LUE 2014
 Inspirert av Ole Einar Bjørndalen's flotte gull i dag, satt jeg i sving og laget mønster på OL-LUE anno 2014.
Jeg la inn bilder på facebook i sted og du store min tid :-)
Så da kan jeg si som så om det å Designe egne mønstre :-)
Helt tilbake til URTIDEN eller for 50 år siden henter vi inspirasjon til det vi lager i dag. .. så setter vi oss ned og designer våre egne vinflasketrekk, vindunktrekk, gensere, luer, votter, ølvotter, sjal, hatter, brikker, ugler, elger, elefanter og you name it !! Jeg delte i 7 år av alt jeg designet gratis - men det ble misbrukt til de grader, Jeg valgte derfor etter påtrykk fra mange av dere flotte bloggere å selge mitt eget design til dere og sette på copyright :-)
Så til OL-LUEN, Den originale luen er PJONET (flott som bare det) mens min er heklet med en strikket etikett hvor jeg stolt viser frem at jeg er fra Norge :-) - Jeg har selv valgt å sitte i hele dag og strikke og hekle, tegne og fargt, feile, rekke opp og påan igjen, for så å sette meg ned å skrive opp alt, ta bilder m.m.. uten tanke på annet enn HEIA NORGE.. og måtte vi med eller uten lue på klare heie våre utøvere frem. Ha en fin OL tid fremover :-)
 Heklet på heklenål nr 9, og i tykt garn. Emblemet er strikket på p.nr 3 i tynt ullgarn

Hei:-) vil du kjøpe mønstre? Send meg da en MAIL  på denne adr:
ihkdesignsalg@gmail.com så får du tilsendt opplysning om innbetaling :-) Takk
****************
copyright og DESIGNET AV:
INSTAGRAM: ihkdesign_haandarbeid
Bli gjerne medlem i GRUPPEN min PÅ FB
Lik gjerne  SIDEN min PÅ FB
Her kan du besøke  MIN TWITTER
Min hverdagsblogging finner du i BLOGSOFT